ATENCIÓ QUE TORNO EN......

dissabte, 29 de març del 2008

MY NEW FRIENDS

Com ja sabeu molts, en aquests viatges es fan molts amics i de molts diversos països, sent una experiència inoblidable. Potser l’anglès no l’aprendré gaire bé quan torni a casa i potser no seran uns amics que durin tota la vida, qui ho sap! Però el fet d’estar envoltat de diferents cultures, idiomes, personatges, etc., no es pot esborrar de la ment, és un record que quedarà gravat per sempre més.
Alguns d’aquests nous amics, companys, com hem vulguem dir són: Selma, una noia turca molt divertida que sempre té un somriure dibuixat a la cara; Francesco, un italià hiperactiu que no sap estar quiet ni callat dos segons; Mariana, una mexicana molt agradable i amb una gran capacitat de conversa; Patrícia, una madrilenya que es pot ser el més semblat a mi per l’amor a la nostra pàtria (quan s’està lluny es valora molt més el que un té); Emi, una japonesa que em ric molt amb ella, tot són bromes; Angela, la nostra mami italiana, sempre ens porta algun menja típic d’Itàlia (i com no està bo el menja italià!), Bolivar o Daniel, un noi dominica que sap posar-li cara a les coses; Marius, un lituà; Lola, una russa; i molts altres.
El millor de tot és la gran capacitat de comunicació que podem arribar a tenir els humans quan volem!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola guapisima, hoy he recibido tu postal, me ha hecho muchisima ilusión. Por ahora no hay sorpresa, pero espero que pronto si. Este bloc es genial, nos hace tenerte un poquito más cerca. Me das envidia sana. Un besito muy grande.