ATENCIÓ QUE TORNO EN......

dissabte, 29 de març del 2008

WHERE DO I LIVE?

Com ja sabíeu, va costar molt trobar allotjament, doncs un cop aconseguit, vaig durar una setmana. Jo estava tranquil·lament en una zona residencial de Queens, amb bona comunicació de transport, botiguetes de barri, i de cop i volta, em diuen que he de marxar perquè han de fer obres a la casa i no tenen cap assegurança que em pugui cobrir en cas d’accident. Així que on the road with my baggage!!
L’escola em va buscar un altre allotjament, aquest tampoc sonava gaire bé al principi, HARLEM!, però Hàrlem és molt gran i divers, per sort jo em trobo al sud, quasi a Upper East Side que és bona zona. El pitjor de tot d’aquí, és que la zona es diu Spanish Harlem i ja us podeu imaginar en quina llengua es parla aquí, SÍ, molt bé ho heu endevinat, en espanyol!! Bé, tampoc és gaire diferent a la resta de Nova York!
L’estudi és ampli si viu una sola persona, però des de fa uns dies tinc a l’arrendatària vivint amb mi perquè el seu estimadíssim xicot (ella vivia amb ell) li va fer el salt i ella ho va veure!!! Així que ara som dos i la relació millora amb el pas del temps, però la llibertat de fer el que et ve en gust no és tant fàcil perquè la propietària és ALLÀ!
Però aquí podeu veure com és casa meva i alguns dels seus voltant.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Nuri!!! Una de las cosas que mas me atrae de vivir en Barcelona es la "diversidad", mucho nos podemos enriquicer a través del intercambio con otras culturas...
Me pone muy contenta todo lo que estás viviendo!
Por aquí todo bien,
besos!!!!

Anònim ha dit...

HOLA NURIA SOY ROSA TE QUEDA MUY POCO YA DEAMERIKEN ASI QUE APROVECHA ESTOS 13 DIAS UN BESITO