ATENCIÓ QUE TORNO EN......

dissabte, 22 de març del 2008

JA HE ARRIBAT!!!

NEW YORK ciutat dels gratacels, però alhora de la misèria, pots passar d’un barri de luxe a un altre de pobresa amb només unes quantes parades de metro de diferència, però fins i tot així té el seu encant. I no és pot oblidar que passes d’una zona comercial, alta i de negocis a un altre com Queens que és totalment residencials i les cases (no pisos) existeixen, jo ho vaig viure durant una setmana.

Aquí camines i camines durant hores i sembla que no hagis fet res, encara que els teus peus et delatin. Tot el dia el pots mantenir ocupat, però no ens podem oblidar que encara que la primavera estigui al caure, aquí estem en l’hivern més profund de Barcelona i ens esperen grans pluges per l’abril!!!

Si jo havia batejat Londres com la gran botiga o París com el romanticisme, New York es pot batejar com la ciutat que no dorm o les mil i una oportunitats per fer i desfer com qualsevol vulgui.

Espero amb el temps donar més detalls, però per conèixer bé un lloc primer és essencial fer una primera pinzellada, després venen les grans incursions, i ara estic en la primera fase!!!

Ens tornem a veure aviat!!


HO SENTO, AQUESTA HAVIA DE SER LA PRIMERA NOTÍCIA!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, Núria, per fi he obert els teus correus, les teves fotos. Tot arriba....je,je!
Me'n alegro de que estiguis bé i que poc a poc vagis adaptant-te a la vida de la primera potència mundial.
Per quí tot va bé. Més ara que estem de vacances (quan tornem ja veurem. La veritat és que et trobo a faltar i la Esther i jo parlem bastant de tú (sempre positiu).
Les fotos són xules però la millor és la de Rocky(no hi ha tanta diferència entre els seus peus i els teus,je,je!!). Bé, de moment et deixo i aviat tornaré a escriure (yo cuando me pongo, me pongo. Intentarem, amb l'Esther, escriure algun missatge amb els nens, i també els ensenyarem el teu blog. Petonets i fins aviat!!!!

Maria José / Gavina

Buscador d'Indrets. ha dit...

Hola Guapa,
Per fi tenim més notícies teves.
Bé, ja saps les fotos que volem.
Cuida't molt.
XOXOXOXO

Anònim ha dit...

Nuri, guapa! Me esfuerzo en entender el catalán pero cuesta che, jejeje... Muy bueno todo! Te mando un abrazo y seguí caminando...
chauuuu