ATENCIÓ QUE TORNO EN......

dilluns, 3 de desembre del 2007

Les ciutats d'Estats Units

Sí que és veritat que "La gran Manzana", "la ciutat que mai dorm", té la capacitat de no deixar-te indiferent, però no és l'única gran ciutat d'aquest gran país (ni que sigui en extensió). existeix Philadelphia, Washington D.C., Miami, Las Vegas, San Francisco, Los Ángeles, etc.

En la ciutat de Philadelphia un no pot oblidar la gran corredissa d'un tal Rocky Balboa o la cançó d'un tal Bruce Springten, on alguna anava caminant pels carrers de Philadelphia.

Però ven a prop d'allà, ens podem situar en tren a Washington D.C., com quasi totes les capítals del món no deixa de ser ben senyorial, que sí una Casablanca, que sí un Capitol, que sí uns quants polícies per allà i per aquí, etc. Encara que aquesta ciutat ens deixa un record inolvidable, no s'ha de pagar per absolutament res i amb això dic: museus, Capitol, monuments, etc. VISCA LA CAPÍTAL!!!







Foto 2: The Whitehouse Foto 3: The Capitol
Baixant una mica amb
avió, ens trobem a la punteta d'Estats Units, Miami (Florida), poca cosa interessant i la fotografia pot parlar per mi, encara que hi ha alguns parcs naturals força interessants.

Ara ens dediquem a creuar el país sencer i anem a Las Vegas, ciutat del vici, sortir sense ni un duro significa fer poca cosa dins d'un casino però fora està ple d'espectacles gratuïts, que si ho demanes a l'hotel o l'alberg et facilitaran un llistat.
Foto 4: Miami Beach
I ens anem a l'oceà Pacífic, banys molt freds, però ciutats inolvidables, entre elles, San Francisco, pujades i bajades, tranvies giratoris, botigues de marques a saldos increibles, i un pont que meravella, però qui hagi estat a Lisboa, veurà una gran semblança. I seguit una mica cap a baix, Los Ángeles, amb una doble cara de pobresa i riquesa, encara que la primera et deixa molt marcat.



Foto: Golden Gate Bridge
Foto: animació de San Francisco
Foto: Lleons marins al pier 39
Foto: La última cenaa Alcatraz
No són les úniques ni seren les últimes, però sempre hi ha una bona manera de començar alguna cosa, encara que sigui un país.

2 comentaris:

Buscador d'Indrets. ha dit...

VOLEM FOTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Núria ha dit...

Tranquils ja venen.