ATENCIÓ QUE TORNO EN......

divendres, 30 de novembre del 2007

Estats Units (1a part)

El país de les dificultats, de les cues per poder entrar al país, ... quantes mentides s'arriben a dir, un per parlar de la realitat, ha de poder veure-ho i experimentar-ho per la seva pròpia pell.

Uns minuts en
l'aduana d'immigració, quatre preguntes que et fan en qualsevol país que no és de la Comunitat Europea (motiu de l'estança, quant de temps hi seràs, on estaràs allotjat i poc més), una foto de record per als nordamericans i adeusiau, també s'ha de dir que amb una mica de morro, si no ets familiar també pots passar amb el teu company/a de viatge perquè t'ajudi amb l'anglès, viscut (perquè diguin de la seva seriositat i quadrament).

Arribar al centre de Manhattan no és difícil però no està molt ben indicat des de
l'aeroport de J.F. K. Kennedy, ja que té 9 terminals, però hi ha un tren interior que et duu a la terminal 4 que és on és situa la parada de metro Howard Beach JFK Airport (línia A -tenen quasi tot l'abecedari i fins el número 9 de línies, tot un laberint).

Per dormir en aquesta megaciutat potser molt car o mitjanament econòmic segons les possibilitats de cadascú, i també hi ha per a tots els gustos però com la meva economia tira cap a la minsa, us puc dir que els
albergs estan molt modernitzats i també hi ha la possibilitat de dormir en un apartament, això surt econòmic si et quedés més d'una setmaneta per allà (temps mínim per endur-te una impressió justa de la ciutat dels rascacels).

Tot el que es faci a partir d'ara en aquesta
ciutat i districtes (Manhatann, Queens, Bronx, Brooklyn, Harlem, State Island, ...) va a càrrec de cadascú, però sobretot no s'ha de deixar ni un minut lliure perquè aquesta ciutat no s'acaba mai.

3 comentaris:

Buscador d'Indrets. ha dit...

Volem fotos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

m'ha encantat aquesta idea que has tingut, la pàgina està genial i molt interessant amb els enllaços!!
petons

apartamentos nueva york ha dit...

Fotos!!!!