ATENCIÓ QUE TORNO EN......

dilluns, 10 de desembre del 2007

On s'arriba en cotxe?

Agafar un cotxe té dues avantatges, decidir horaris i improvisació. Doncs, d'això es tracta, com planejar un viatge al sur de França per veure Auvernia i una mica dels països càtars (amb indumentària de muntanya) i acabar a París en un obrir i tancar d'ulls.

Tot comença el dijous 6 de desembre, viatgem cap a Montpellier i trobem sense gaires problemes l'alberg on dormim amb la incredulitat de molts francesos de com habíem aconseguit entrar al casc antic de Montpellier ja que està plegat de "pibotes" perquè els cotxes no entrin, però després de donar voltes com en una plaça Catalunya, vam acabar sortint i aparcant. Al matí següent les anecdotes continuen i ens trobem donant voltes per carreteres sense rumb perquè no parava de ploure i gran frase com "Sabeu que estem més a prop de París que de Barcelona?", va fer que tiréssim cap a París. De camí fem parada a Orleans fent un gran estacionament tirant una moto al terra davant dels morros de l'amo d'ella, i a Fontainebleua.




Foto 1 i 2: Orleans
Foto 3: Fontainebleua

I vam aconseguir passar tot un dia a París, sense deixar de tenir pluja, perquè a França no els hi falta ni una gota d'aigua i no ens estranya. ens interessant passar tot un dia a París i no veure absolutament res que sigui turístic, encara que s'ha de dir que per aconseguir això és interessant tenir algú autòcton que et faci de guia i nosaltres portavem algú dins el cotxe que havia esta unes quantes setmanes vivint allà. Es pot anar de compres, passejar per racons no descoberts pel típic turista, prendre quelcom en un bar molt singular i ple de coses més molt interessants.

La tornada no va ser giare dùra, encara que no va tenir parades importants perquè la meteorologia no va canviar en cap moment, però el record i la bogeria no ens la pot treure ningú, la improvisació pot portar sensacions ben agradables.



6 comentaris:

Buscador d'Indrets. ha dit...

Hola,
Tu i les teves bogeries.
Sempre recordaré quan varem anar a Paris les dues juntes. Una ciutat fantàstica, sempre descobreixes alguna cosa nova.
Recorda les etiquetes!!!!!!!

Anònim ha dit...

diuen que els homes son chulos i no els hi pots dir allo de "no tienes huevos"... pero crec que nosaltres hem demostrat que a chulas no ens guanya ningu!!! jajajaja pris.

Buscador d'Indrets. ha dit...

Hola!!!
Bon any siguis a on siguis!!!!!!

Petons.

David i Neus.

Anònim ha dit...

hola!

esperaba trobar algun avanç del teu proper viatge!! els preparatius,... pero ja veig que realment encara no t'has fet a la idea!!! bueno i jo la veritat encara menys! jajajaja

PRIS

David Zurita ha dit...

Hola,

suposo que actualitzaràs abans de marxar no?????

Neus

David Zurita ha dit...

bye bye