ATENCIÓ QUE TORNO EN......

dijous, 28 de febrer del 2008

PER FI ME'N VAIG!!!

El temps va passar i sembla que els moments desitjats no hagin d'arribar, però la perseverència, la paciència, et porten per bon camí i en aquest és en el que estic ara mateix. Fa uns mesos em vaig proposar fer un viatjar, ON? l'Índia, sud-Amèrica, Estats Units, ..., però primer habia d'arreglar moltes coses, l'Atur, deixar el meu estimat piset, en definitva, un gir de 360 graus, però a dia d'avui puc dir que s'ha aconseguit i que el proper dia 1 de març la meva ciutat no serà Sant Boi ni Barcelona, s'haurà de creuar "un charquito" per arribar a mi, ja que estaré a New York.


La següent pregunta és, per què aquesta ciutat i no una altra més a prop? sobreviure en una gran ciutat sense tenir a ningú que et pugui treure les castanyes del foc és la gran meta i aquí ho puc aconseguir, llèngua diferent, moltíssima gent, molta cultura, oci, art, ...


I que sapigueu que qui vulgui venir, un guia gratis tindrà i allotjament si puc també (que ja sabem tots que uns calerons menys a gastar sempre senten bé!!!).
Fins aviat!!

3 comentaris:

Buscador d'Indrets. ha dit...

QUE LA TEVA NOVA AVENTURA VAGI MOLT BÉ.
DIUEN QUE EL NEWYORKINS SÓN GUAPOS EH????

Eulàlia ha dit...

Que et vagi molt bé la vida de Newyorkina,
quina experiència noia!!!

Potser quan vegis aquest missatge ja sigui des de aquesta gran ciutat, així que ens estaràs donant una enveja...però
que sàpigues que si tinc on dormir, et vinc a veure, a tu i a la ciutat dels gratacels, i a les hores segur que ja et coneixeràs la ciutat de cap a peus.
Molta sort i a passar-ho molt bé.

Anònim ha dit...

tiaaaaa!!!

que ja estas a ny!!! no m'ho puc creure,... a la fi ho has aconseguit i mira que ha suposat festes de comiat divendres rera i divendres i finalment el que era l'ulitm no he pogut estar!! jooooo!!!

bueno guapissima, de tot cor, que et vagi molt molt bé i enrecordat de la finalitat important del viatje: "conquistar eeuu" jajaja

mentrestant la esther i jo ja buscarem la forma d'arribar!!

un peto! pris