ATENCIÓ QUE TORNO EN......

dissabte, 13 de setembre del 2008

Des del cor del Marroc!

Després d'anades i vingudes sobre que faríem aquest estiu, vam marxar finalment cap al Marroc, primer país islàmic que visitava i primera trepitjada en el continent africà.

Les primeres impressions sobre el Marroc ens les va donar la ciutat de Marrakech, plena d'olors, de moviments de regateix, de bicicletes o motos amb tota una família a sobre, però tot i això desperta la curioisitat a qualsevol persona, i si creus que necessites parlar anglès o francès, vas equivocat, tenen la capacitat de desxifrar d'on ets i exactament quina llengua parles, com podria ser el CATALÀ!!!

Un cop dit fins aviat a Marrakech, vam fer via cap a l'Atles, passant per Teloit, la ciutat d'Ouarzazate i un esplèndid oasis on podeu trobar un superpersonatge anomenat Asis de l'Oasis on fa que canta i si no li feu fotos, s'enfada i deixa de parlar! Després de sortir de festa per Ouarzazate i una gran matinada, vam anar cap a les gargantes del Dades fent una parada per la Kasbah Aït Benhaddou on la seva imatge surt en un dels bitllets de Dirham. Passem la nit a les gargantes tenint una vista espectacular de la seva boca, però al matí vam gosar endinsar-nos sortint vius de possibles esllavissades "humanes". Un cop feta l'aventura, vam anar a aprofundir en les vistes del Dades i cap a les altres Gargantes del Todra deixant pel camí a un dels nostres dos guies, l'Anouar!

Però per molta pena que tinguèssim, vam continuar la nostra aventura cap al desert d'Er Rachidia on vam poder esbrinar quins sons, olors, llums, etc., estan amagats per allà.

Després via cap al mar, Essaouira, on les olors no són tan bones, però mejar un peix recent pescant no té preu i d'aquí és un dels festivals de música més imporants del país, no el vam veure però es respira un ambient musical molt digne.

La tornada a Marrakech va ser dura, sobretot, perquè tocava fer les compres i entre regateo i regateo, un es queda sense forces per parlar amb ningú més, però realment val la pena fer una immersió plena en la seva cultura, totalment recomenable!

Fins aviat Marroc!

1 comentari:

Buscador d'Indrets. ha dit...

Fins aviat Marroc i esperem que fins aviat Núria!!